Polecam ten warsztat, sam serwisuje tam któras swoja Skodzine
a i wielu moich znajomych ma pozytywną opinie na ten temat
Solidności i Jakości usług Pana
Kolasińskiego. na bardzo wysokim poziomie.
A i zapomnialem dodac co najwazniejsze ceny przystepne [glow=blue:d1439ba5f0][/glow:d1439ba5f0]
Ja u tego gościa byłem zaczerpnąć info o wymianie przednich amorów .Musze to zrobić i chce na trochę twardsze wymienić (o czym go poinformowałem)i jak mi powiedział ze "...musze tez sprężyny wymienić ..."bo przez trochę twardsze amory niż seria zmieni się jakas charakterystyka zawieszenia przedniego to jakoś zrezygnowałem z tego punktu serwisowego. Przy okazji tej wizyty info dot.amorów widzialem jak szef tego interesu sprawdzał w octavi na słuch czy rozrząd jest do wymiany....pozostawiam to bez komentarza ....
P.S
oczywiście całkowicie nie skreślam tego punktu napraw bo kto wie co przyniesie przyszłość..
Gregor
wiesz co jak ci nie odpowia ten warsztat to nie pisz przynajmniej takich bzdur jak chciales kombinowac z zawieszeniem to mogles sobie pojechac do pierwszego lepszego warsztatu
Ja
w przeciwienstwie do ciebie ja jestem zadowolony z serwisu conajmniej od 10 lat i jak mam oddac auto gdzie inndziej to jestem caly chory :lol:
pozdrawiam
Napisałem tylko to co usłyszałem na własne uszy i widziałem na własne oczy.
Nie uważam że wymiana amorów na twardzsze jest aż takim kombinowaniem z mojej strony,większym jest wmawianie że trzeba przy tej wymianie zmienić też sprężyny. Stwierdzam to po konsultacji )np. z mechanikiem z ASO w Katowicach a także z mechanikami zajmującymi się gł.zawieszeniami nie tylko w skodzie.
Cieszę się że Jesteś zadowolony z tego serwisu i jeszcze raz podkreślam to co napisalem poprzednio :
P.S
oczywiście całkowicie nie skreślam tego punktu napraw bo kto wie co przyniesie przyszłość..
ja tez nie moge polecic tego punktu... bylem u niego pare tygodni temu z dziwnym odglosem silnika..., stwierdzil, ze nic nie slyszy i ze wszystko jest ok... po paru dniach zerwal mi sie pasek klinowy...
Komentarz